GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Tímto uděluji svůj výslovný souhlas společnosti The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o., se sídlem Rohatec, Vítězná 200/6, PSČ 696 01, IČ: 271 67 313, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 47645 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOU“) zpracovávala osobní údaje, jako: jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo, adresa, které je nutné zpracovat za účelem evidence obchodů, návštěv a prezentací. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět. Současně máte právo požadovat informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si přístup k těmto osobním údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat výmaz těchto osobních údajů, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pravidla Cookies

Rádi bychom Vás informovali, že na této stránce používáme cookies. Rozhodnete-li se pokračovat v návštěvě našeho webu beze změny nastavení cookies ve Vašem prohlížeči, souhlasíte s jejich používáním. Pokud se chcete o cookies dovědět něco více včetně toho, jak měnit nastavení cookies a jak je odstranit nebo vypnout, klikněte na tlačítko níže.

Jak lze cookies vypnout?

Na následujících odkazech naleznete podrobné informace k tomu, jak deaktivovat cookies v nejčastěji používaných prohlížečích.

    Mozilla Firefox
    Internet Explorer
    Google Chrome
    Safari